Boka BilTD

Nu har vi ett nytt bokningssystem för BilTD. I och med detta har vi även uppdaterat kontraktet och reglerna för bilen så se till att läsa dem innan du bokar bilen. Priset har också ökat från 2,5 kr/km till 3 kr/km.

För att boka den eminenta bilen Car BilTD använder du dig av bokningssystemet nedan. I kalendern kan du se när bilen är upptagen och ledig. Boka gärna bilen med minst 30 minuters marginal till en annan person. Boka upp bilen då du faktiskt behöver den men se till att lämna tillbaka nyckeln under din lånetid, annars kan en straffavgift tillkomma. Innan du bokar bör du ha läst igenom reglerna samt hyreskontraktet. 

Uthämtningen av nyckeln sker på Teknisk Designs kandidatvåning (3e våningen i maskinhuset, Hörsalsvägen 5). Nyckeln finns i ett vanligt skåp i raden längst bort. Skåpet låses upp med en kod som du får tillsammans med din bokningsbekräftelse.

Några frågor? Kontakta i så fall Hemulen (bilansvarige):
hemulen@tdtek.chalmers.se

OBS! Just nu har vi problem med hemsidan och mailen från hemsidan kommer inte fram. Detta betyder att hemulen inte får något meddelande när du bokar bilen. För tillfället, maila istället hemulen@tdtek.chalmers.se direkt för att göra din bokning.

  Datum*:

  Tid (till/från)*:

  Namn*:

  Förening:

  Email*:

  Sektion*:

  Telefonnummer*:

  Ärende*: